separator

УСЛУГИ

„УЕЪРХАУЗИНГ ЕНД ЛОГИСТИКС“ ЕООД е дружество специализирано в изграждането на складови и логистични площи и в момента се е фокусирало върху изграждането и развитието на “ЛОГИСТИЧЕН ПАРК СОФИЯ”.

 „УЕЪРХАУЗИНГ ЕНД ЛОГИСТИКС“ ЕООД разполага с екип от високо квалифицирани и опитни експерти, специализирани в областта на строителството и управлението на недвижими имоти, и по-специално на складови и производствени площи.

separator

КОМПЛЕКСЪТ ПРЕДЛАГА

separator

НИЕ СМЕ СЪС САМОЧУВСТВИЕТО, ЧЕ ПРЕДЛАГАМЕ МОДЕРЕН КОМПЛЕКС, С ЦЯЛОСТНО РЕШЕНИЕ ЗА ЛОГИСТИЧНОТО ОБСКУЖВАНЕ НА ВАШАТА ФИРМА.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За удобството на клиентите ни, е предвидена възможност на всяка рампа да бъде монтирана така наречената Jumbo рампа, която позволява лесното и бързо разтоварване на обемни товарни композиции и бусове. Обособена е и зона за странично разтоварване на товарни камиони, както и бус зона за бърза експедиция на спешни пратки.

Обособени са отделни зони за комисиониране (пикинг зони) и обработка на стоките, тяхното съхранение и експедиция. На разположение на наемателите е и модерна подемна техника.  

Ние се грижим за оптималното движение и съхранение на складовите наличности на наште клиенти, без самата тя да разполага със складов персонал. По този начин разходите на клиентите ни се намаляват с близо 40% и рисковете по оперирането със стоките са изцяло наша отговорност. Това допълнително освобождава ресурс (финансов, човешки и времеви) на фирмата наемател, който тя би могла да използва за увеличаване на своите пазарни дялове.

Ние сме едни от малкото в страната, които предлагаме пълнo 3PL обслужване, както и  PRODUCTION SUPPLY LOGISTICS.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

ПОИСКАЙТЕ ОФЕРТА ЗА СКЛАД В ЛОГИСТИЧЕН ЦЕНЪР СОФИЯ

Запазете Вашето складово пространство, още сега и се възползвайте от изгодните цени, преди завършване на строежа.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС