separator

ЗА НАС

„УЕЪРХАУЗИНГ ЕНД ЛОГИСТИКС“ ЕООД е дружество специализирано в изграждането на складови и логистични площи и в момента се е фокусирало върху изграждането и развитието на “ЛОГИСТИЧЕН ПАРК СОФИЯ” – логистична база в УПИ XXII-11, за промишлени, административни, складови и търговски дейности, в квартал 75, в землището на с. РАВНО ПОЛЕ, община ЕЛИН ПЕЛИН, Софийска област.

Проектът се простира на площ от 200 000 кв.м., с капацитет да бъдат застроени 115 000 кв.м. индустриални и складови площи на първия етап от своето развитие.

„УЕЪРХАУЗИНГ ЕНД ЛОГИСТИКС“ ЕООД разполага с екип от високо квалифицирани и опитни експерти, специализирани в областта на строителството и управлението на недвижими имоти. Екипът може да се похвали с повече от 100 000 кв.м. изградени площи в цялата страна и да гарантира на своите клиенти спокойствие и добре свършена работа.

Клиенти на компанията са големи търговски компании като: OPTONICA LED и др.

ФАЗА 1

В края на 2018 година започна строителството  на Сграда 1 – Южна сграда:

Етап кв. м.
РЗП етап I =27 000 кв. м.

Вече има сключен договор с ОПТОНИКА ЛЕД за 9 543.62 кв.м. складови площи.
Сградата ще бъде окончателно завършена в края на тази година.

ФАЗА 2

В края на 2019 започва строителството на Сграда 2 – Северна сграда:

Етап кв. м.
РЗП етап II =31 000 кв. м.

Сградата трябва да влезе в експлоатация до края на 2020.

ФАЗА 3

В края на 2020 започва строителството на Сгради 3 и 4: допълнително 57 000 кв.м. складови и производствени площи.

МОДЕРЕН КОМПЛЕКС

ЛОГИСТИЕН ПАРК СОФИЯ предлага конвенционален високостелажен склад, офиси и изцяло изградена инфраструктура, включваща директен достъп до основните магистрали автомагистралите Тракия (А1/Е80) и Хемус (А2/E79), в близост до летище София и околовръстния път на столицата. Комплексът предлага обособени зони за паркиране, тревни площи, собствен трафопост с обща мощност 1600 kvA, резервно захранване чрез 2 допълнителни аварийни агрегата, водоснабдяване от водопроводната мрежа на урбанизираната територия плюс самостоятелен източник на вода, канализация, активна пречиствателна станция, 2 х 500 кубика надземни водни резервоара за спринклерната пожарогасителна инсталация, оптичен кабел и свързване с газопреносната мрежа на страната.

Логистичен център София предлага над 115 000 кв.м. чиста складова площ, опции за свободно стоящо складиране, конзолни или рамкови стелажи за палети, високостелажни складови секции  – светла височина на складовата част – до 13,20м от готов под, което позволява разположението на 6-етажни стелажи. Комплексът разполага с над 165 000 палетоместа. Точковото натоварване на специалния индустриален под е 9 тона, което позволява складирането на тежки стоки. Завършващото му антистатично покритие позволява безпроблемното складиране на електроника, хранителни стоки и други специфични стоки, които изискват ниско ново на прахово замърсяване.

Сградите са с повишена топлоизолация – минерал-ватни панели с дебелина 150мм. Фасадните стени, до височина 3.50м са изградени с 25см бетонови стени и 10см топлоизолация, което е благоприятно за ежедневната експлоатация и спестява честата подмяна на странични панели. Покривната конструкция е прослоен монтаж с LT ламарина, пароизолация, 16см вата и 1,8м TPO хидроизолационна мембрана.

За удобството на клиентите ни, е предвидена възможност на всяка рампа да бъде монтирана така наречената Jumbo рампа, която позволява лесното и бързо разтоварване на обемни товарни композиции и бусове. Обособена е и зона за странично разтоварване на товарни камиони, както и бус зона за бърза експедиция на спешни пратки.

Обособени са отделни зони за комисиониране (пикинг зони) и обработка на стоките, тяхното съхранение и експедиция. На разположение на наемателите е и модерна подемна техника.

Складът има изградена цялостна пожарогасителна, спринклерна инсталация „вода-вода“ и пожароизвестителна инсталация.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

ПОИСКАЙТЕ ОФЕРТА ЗА СКЛАД В ЛОГИСТИЧЕН ЦЕНЪР СОФИЯ

Запазете Вашето складово пространство, още сега и се възползвайте от изгодните цени, преди завършване на строежа.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС